No SSO cookie

Fiat Uno Audi-Fi(c)at

voteaza
(0/ 0)
Fiat Uno Audi-Fi(c)at
Tuning · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata inca o mostra de kitsch tuning!

 
 

Fiat Uno are o adevarata istorie in spate, fiind unul dintre hatchback-urile de referinta ale anilor '80, alaturi de Peugeot 205. Faptul ca a rezistat peste 10 ani pe piata, suferind doar modificari minore, este un argument imbatabil in favoarea afirmatiei precedente.
Liniile curate si frumoase ale modelului Uno  provin de pe masa de lucru a lui Giorgetto Giugiaro, a carui firma, ItalDesign a trecut unterior in mainile celor de la Volkswagen.


Versiunea Uno Turbo cu motor 1,4 supraalimentat, dezvolta 105 CP la lansare si 118 CP dupa restilizarea suferita si era versiunea de top a modelului. Si la fel ca orice alt hatchback popular, Uno a suferit diverse modificari aplicate fie de casele de tuning auto, fie de mainile mai mult sau mai putin dibace ale pasionatilor. Rezultatele au fost fie reale bijuterii, fie adevarate monstruozitati, insa niciuna nu se apropie macar, de ceea ce va prezentam in prezentul material.


Masina este de vanzare pe site-ul unui dealer din Polonia si are la baza un Fiat Uno Turbo in trei usi, care a fost modificat astfel incat sa arate ca un vehicul Audi, intr-o incercare pe care va lasam sa o catalogati singuri.
Tunerul a combinat partea fata de la un Audi A3 cu un kit optic lateral care lateste masina, de origini necunoscute, lampi spate provenite de la un Fiat Coupe si un spoiler spate care a fost luat de la o masina apartinand primei generatii Audi TT Coupe.


Dupa att munca si acest rezultat unic, proprietarul isi vinde creatia contra unei sume de 7.900 PLN, ceea ce inseamna cam 2.015 Euro. Verificati pe ce cere acesti bani, in galeria alaturata si scrieti-ne ce credeti despre "minunea tehnicii" din imagini!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Trianca

Fata mai e cum mai e, dar spatele nu e deloc grozav!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1186 :: 22.12MB