No SSO cookie

ZX5 este cel mai deosebit model Ford

voteaza
(0/ 0)
ZX5 este cel mai deosebit model Ford
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Fordul cu trei usi care a facut senzatie, ZX3, are acum o versiune la fel de incintatoare, cu cinci usi, ZX5. Regasim la noul Ford acelasi design european de viitor, aceleasi ingrediente de baza, inca doua usi si un portbagaj usor accesibil, de aceeasi marime ca la ZX3. Noul membru al familiei Focus pare sa fie cel mai deosebit dintre toate modelele de pina acum. Cu aceasta noua masina, incluzind si productia limitatata a performantului SVT, Ford are opt modele diferite hatchback sedan, cu trei sau cinci usi. In ansamblu, sint masinile cu cea mai mare rata a vinzarii din lume in categoria masinilor mici.

Ford ZX5 sta cel mai bine la capitolul dotari standard, dintre toate modelele. Are, in primul rind, un motor de patru cilindri Zetec DOHC, cu 130 cp. Cutia de viteze cu cinci viteze nu este o surpriza la o masina sport. Optional insa este cutia automata cu patru viteze. Dar varianta standard ar putea fi suficienta, avind in vedere ca ajunge la 96 km/ora in 9 secunde. Impreuna cu pachetul disponibil, (roti de aluminiu, sistem de deschidere cu telecomanda, aer conditionat, roti care se inclina, sistem de securitate impotriva hotilor, sistem de stabilitate si tractiune, airbags), Ford ZX5 ajunge la 18.110 dolari. Pretul de baza este 16.135 dolari.

 

Cuvinte cheie:
Ford | ZX5 |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0796 :: 17.76MB