No SSO cookie

SUPERMASINI: SEAT

voteaza
(0/ 0)
SUPERMASINI: SEAT
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

SEAT atrage atenţia cu un supermodel

 
 
În timp ce la saloanele auto internaţionale de Detroit, Frankfurt, Paris şi Tokyo majoritatea şi-au îndreptat atenţia către produsele autohtone, la Barcelona Auto Show, spectacol care abia şi-a închis porţile, lumina reflectoarelor s-a aşezat deasupra diviziei SEAT a grupului Volkswagen.
[poza1s]Şi dacă această manifestare automobilistică nu a captat aceeaşi atenţie precum celelalte evenimente de acest fel, pentru SEAT a fost un prilej major de a expune principalele direcţii conceptuale, interesele şi posibilităţile pe care marca spaniolă le are în vizor.
Anul acesta, SEAT şi-a consolidat rolul său în schema viitoare a grupului Volkswagen, dovedind că parfumul mediteraneean al mărcii poate concura cu succes divizia Alfa Romeo a grupului Fiat, şi acest fapt se datorează unei sălbatice maşini de curse, echipate cu motor Audi.
Este vorba despre SEAT Cupra GT, o maşină care este destinată, după evenimentul de la Barcelona, să întâmpine o viaţă activă, fiindcă modelul va intra în producţie. Este vorba de o serie limitată a acestui automobil care va fi produsă în a doua jumătate a acestui an. În plus, se aşteaptă ca acest model să paticipe şi în competiţiile auto, în principal în campionatul GT spaniol, începând chiar din acest sezon.
Motorul Audi care va fi disponibil pe Cupra GT are o capacitate de 3 litri, are 6 cilindri în formă de V, două turbine şi devoltă 500 CP. Accelerarea de la 0 la 100 km/h se face în mai puţin de 4 secunde, în timp ce viteza maximă ajunge la 290 de km/h.
[poza2s]Şasiul bolidului este realizat din fibre de carbon şi este special destinat pentru curse, cu frâne pe disc, în faţă şi în spate, şi cu suspensii cu braţ dublu, dotate cu shock-absorber-e.
Profilul aerodinamic al maşinii poartă semnătura designer-ului de Silva, care a imprimat caroseriei câteva dintre elementele ce se vor regăsii la modelele viitoare ale mărcii. De altfel, câteva dintre acestea au fost prezentate odată cu expunerea modelului concept Salsa, care a inaugurat ceea ce echipa de design SEAT a numit “Dynamic Line”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1015 :: 22.09MB