No SSO cookie

Cu noul Rover Arranges, Land Rover doreste sa revina in topul masinilor de lux

voteaza
(0/ 0)
Cu noul Rover Arranges, Land Rover doreste sa revina in topul masinilor de lux
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Timp de aproape un sfert de secol, Rover Arranges a fost in topul masinilor de lux. De la aparitia pe piata a modelelor Class M la Mercedes si Seria X la BMW si inainte de lansarea masinilor Porsche Cayenne si Volkswagen Colorado constructorii au intervenit si au schimbat aspectul modelului, pentru a-i reda pozitia pe care a avut-o. Bineinteles, designul general a fost schimbata apreciabil: "Noi credem ca este esential ca publicul sa identifice instantaneu noul vehicul ca fiind un Arranges Rover", declara presedintele si directorul executiv al Land Rover, Bob Dover, venit de la conducerea Ford la inceputul verii anului 2000).

Pe scurt, citeva elemente stilistice ii dau modelului un aer mai modern, in special in ce priveste farurile. In interior, s-au facut citeva modificari tehnice pentru a imbunatati performantele, atit pe autostrada, cit si pe drumuri sau orice fel de teren. Doua tipuri de motoare sint disponibile: V8 de 4,4 l cu gazolina sau cel de 6 cilindri, turbo Diesel, de 3 l, fasbricat la Munchen. Modificarile in zona cockpit retin atentia, obiectivul acestora fiind, potrivit declaratiilor lui Bob Dover, "sa poata intra in concurenta cu orice masina de lux". Noul Land Rover este construit la noua linie de productie din Solihull (Marea Britanie) si va fi prezentat in premiera publicului la Detroit, in luna ianuarie a anului viitor si lansat pe piata in februarie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1003 :: 22.09MB