No SSO cookie

Automobilul anului 2001 in SUA este Chevrolet Corvette Z06

voteaza
(0/ 0)
Automobilul anului 2001 in SUA este Chevrolet Corvette Z06
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Concurentii pentru trofeul “Automobilul anului” au fost foarte puternici in acest an. Membrii juriului au fost incintati de modelul Porsche 911 Turbo coupe si la fel de impresionati de superbul si rafinatul Lexus LS430. Dar cind s-a ajuns la decizia finala, in comparatie cu modelele anilor trecuti, aceste masini nu prezentau prea multe noutati. Spre deosebire, Corvette Z06 este foarte diferit de celelate modele ale anului 200, apartinind unei categorii noi, diferite de anteriorul Corvette, incluzind legendarul L88, din categoria masinilor mari, si ZR-1. Noul Z06 se diferentiaza de precedentele modele Corvette prin aspect.ul imbunatatiti si functional. Z06 este disponibil inmai multe culori: negru, alb, rosu, argintiu asi galben stralucitor, asa cum a fost prezentat publicului. Designul este pus in evidenta cel mai bine de negru. Dar Z06 nu iese in evidenta numai prin stil, ci si prin performante. Este o masina foarte potrivita pentru strada. Este o masina de strada ca orice Corvette. Zgomotul motorului este sofisticat, asemanator cu al unui motor de curse. La toate acestea se adauga un sistem audio deosebit, aer conditionat, spatiu suficient pentru bagaje, pentru drum lung. Sasiul este imbunatatit, mai bun decit cel al modelului Dodge Viper ACR. Z06 a urmat un program de reducere a greutatii care a constat in subtierea parbrizului, folosirea pentru sistemul catalizatorilor de titanium, utilizarea de material minim pentru roti. Avantajele acestui model sint mult mai importante decit cele doua elemente care il trag inapoi: masina este prea mare pentru cele doua locuril, iar in fata locul rezervat pentru picioare nu este potrivit masinilor moderne.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1024 :: 17.76MB