No SSO cookie

ZVON: Audi A2 e-tron vine la Frankfurt?

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Audi A2 e-tron vine la Frankfurt?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform zvonurilor de pe piaţa auto, Audi A2 e-tron va fi prezentat la Frankfurt  Motor Show 2011.

 
 

În trecutul nu foarte îndepărtat, Audi a lăsat să se înţeleagă că viitoarea generaţie A2 va fi oferită numai în variantă electrică, sau poate, într-o variantă hibrid plug-in.

În luna martiea existat zvonul alimentat din diferite surse care susţinea că „opera de artă” A2 va coborî  barierele standardelor de greutate sub 816 kilograme. Zvonul a fost urmat de speranţa unanimă că Audi nu va folosi la fabricarea micului A2 niscai materiale de negăsit, care vor impieta lansarea modelului.

Ultimele zvonuri care au apărut susţin că Audi va prezenta maşina electrică A2 e-tron concept, la Frankfurt  Motor Show 2011, in luna septembrie. Însă alte zvonuri susţin că luarea deciziei privind motorizarea care să intre sub capota compactului A2, laolaltă cu acel target extrem de agresiv cu privire la greutatea maşinii, vor fi împins data lansării undeva departe, catre sfârşitul acestui deceniu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1691 :: 22.11MB