No SSO cookie

ZVON: Volkswagen ar putea lansa la Paris noul Passat

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Volkswagen ar putea lansa la Paris noul Passat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen s-ar putea sa lanseze anul acesta la Paris noul model Volkswagen Passat.

 
 
Volkswagen va lansa la Salonul Auto de la Paris noul model Passat. Acest zvon este sustinut de site-ul olandez Autointernationaal. Se pare ca Volkswagn pregateste un model facelift al arhicunoscutului model Passat. Modelul Passat a fost lansat prima oara in anul 1973, iar acum este la a sasea generatie.

Aceasta stire este deocamdata un zvon, dar cei de la Autointernatioonal au oferit si o poza a urmatorului model facelift. Trebuie retinut ca acesta este doar un facelift, un model complet nou urmand sa fie lansat abia in 2015.


Noul Volkswagen Passat va primi un bodykit complet nou si un interior usor imbunatatit prin folosirea unor materiale de calitate mai buna si o gama noua de culori. Modificarile estetice se rezuma la blocuri optice si stopuri noi, bara fata/spate redesenata si o grila frontala noua bazata pe noul design implementat si pe noul Golf.

Noul Passat va pastra aceleasi linii , plafonul si dimensiunile masini ramanand aceleasi. Noul Passat va folosi actuala platforma, noua platforma fiind pregatita doar pentru modelul urmator, model care va fi lansat in 2015. Modelul Passat facelift va primi tehnologie noua, printre care amintim camera video pentru marsarier, cruise control activ si blocuri optice inteligente.

In ceea ce priveste motorizarile, Volkswagen pregateste o serie de propulsoare cu inductie fortata, astfel ca vom putea vedea pe noul Passat propulsoare pe benzina intre 1.2 si 2.0 litri. Se pare ca se renunta la versiunea V6, datorita consumului si a emisiilor. Volkswagen va introduce o versiune hibrida abia pe modelul din 2015.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1545 :: 22.11MB