No SSO cookie

ZVON: Toyota pregateste un supercar electric

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Toyota pregateste un supercar electric
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota pare sa lucreze la un supercar electric capabil sa dezvolte peste 500 CP, acesta va rivaliza cu modelele Mercedes si Audi.

 
 
O sursa din interiorul companiei Toyota a declarat ca niponii lucreaza la un supercar electric care sa rivalizeze cu modelele SLS AMG E-Cell si Audi R8 E-Tron. Noul supercar electric va dezvolta peste 500 CP si va accelera de la 0-100 km/h in aproximativ 4 secunde.

Noul supercar electric realizat de Toyota va fi dotat cu patru motoare electrice, acestea vor fi repartizate cate unul pentru fiecare roata. Noul supercar va avea un sistem care va permite soferului sa aleaga stilul de condus intre Confort, Sport si Super Sport. Acest lucru va ajuta si la un management imbunatatit al consumului de energie electrica.

Acest supercar electric ar putea fi rezultatul parteneriatului dintre Tesla si Toyota, parteneriat incheiat in luna mai. Se pare ca CEO-ul Akio Toyoda a avut o intalnire de afaceri cu Elon Musk, intalnire care s-a incheiat cu testarea modelului Tesla Roadster. Colaborarea dintre cele doua companii devine din ce in ce mai evidenta, recent s-a aflat faptul ca Tesla lucreaza la realizarea unor modele RAV4 si RX electrice.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1509 :: 17.78MB