No SSO cookie

ZVON: Porsche pregateste un model 911 Speedster

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Porsche pregateste un model 911 Speedster
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un document intern cu privire la un nou model Porsche 911 de performanta a ajuns in mana jurnalistilor de la AutoExpress.

 
 
Porsche ar putea readuce la viata modelul Speedster. Acesta va fi realizat pe baza noului Porsche 911 si va fi lansat pana in 2012, conform informatiilor interne. Noul model continua curentul retro care se regaseste si la noul Porsche 911 Sport Classic si Boxter Spyder.

Cel mai recent model Speedster a fost Porsche 964 Speedster din 1989, acesta era bazat pe modelul 356 din anii '50. Porsche a produs doar 936 de unitati 964 Speedster, iar noul model va fi si mai rar, germanii vor produce doar 100 de unitati. Noul 911 Speedster va fi unul din cele mai exclusiviste modele Porsche.

Noul model va fi o combinatie intre vechiul Speedster si noul Porsche 911. Modelul 911 Speedster va fi un supercar cu doua scaune, iar plafonul va fi realizat din material textil, la fel ca si modelul Boxter Spyder.

Propulsorul folosit va fi acelasi ca si al modelului 911 Sport Classic. Motorul de 3.8 litri cu sase cilindri in linie va dezvolta 402 CP, accelerara de la 0-100 km va avea loc in aprox 4.5 secunde, iar viteza maxima va fi de 320 km/h.

Andrei Monenciu 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1804 :: 17.78MB