No SSO cookie

ZVON: Porsche ar putea intra in Formula 1

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Porsche ar putea intra in Formula 1
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un oficial Porsche a declarat la Salonul Auto de la Paris ca producatorul de la Stuttgart ar putea intra in F1, dar inca nu s-a luat o pozitie oficiala cu privire la acest lucru.

 
 
Matthias Mueller a declarat celor de la Autocar ca se doreste o separare intre Porsche si Audi, ambii constructori concurand in Le Mans Prototype 1. Acesta a declarat ca s-a ajuns la concluzia ca participarea ambilor constructori in LMP1 nu are avantaje serioase.

Muller a mai spus ca pentru a echilibra situatia, unul dintre cei diu constructori va trece cel mai probabil in Formula 1. Audi are un palmares important in LMP1, anul acesta a ocupat locurile 1,2 si 3. Seful dizivie motorsport Audi a declarat pentru presa germana ca Formula 1 nu este potrivita pentru Audi si ca prefera sa raman in Le Mans.

Grupul Volkswagen se afla in tratative pentru a oferi echipelor F1 propulsoare incepand cu 2013. Porsche a activat ultima oara in F1 in anul 1991. Germanii de la Stuttgart dores sa se implice cat mai mult in lumea motorsportului, acestia ar putea sa se implice si in Raliul Dakar. Acest lucru va avea loc daca Volkswagen va castiga cel de-al treilea titlu, acestia declarand ca se vor retrage odata cu castigarea titlului.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1688 :: 22.16MB