No SSO cookie

ZVON: Noul Audi Q3 ar putea debuta in toamna

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Noul Audi Q3 ar putea debuta in toamna
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a reusit sa ascunda cu succes informatiile cu privire la noul Q3, dar surse din interiorul companiei indica faptul ca noul CUV ar putea debuta in aceasta toamna. Acesta va debuta in luna septembrie sau octombrie, in functie de piata.

 
 
Audi continua campania de dezvoltare a gamei de modele. Germanii de la Ingolstadt doresc sa fie competitivi pe toate segmenetele, iar lansarea unui SUV compact pare a fi urmatorul pas. Cu toate ca grupul Volkswagen ofera un crossover, modelul Tiguan, germanii au dorit sa lanseze si un model premium, astfel luand nastere noul Audi Q3.

O sursa din interiorul companiei a declarat faptul ca noul Audi Q3 va fi disponibil la inceput cu trei propulsoare. Modelul de baza va fi dotat cu propulsorul TFSI de 2.0 litri, propulsor capabil sa dezvolte 170 CP. Acesta va fi dotat cu o transmisie manuala cu sase rapoarte si va emite 172 g CO2/km. A doua versiune consta in propulsorul 2.0 TFSi de 211 CP, acesta este dotat cu transmisia automata S Tronic si emite 184 g CO2/km. Noul Q3 va primi de asemenea si propulsorul diesel 2.0 TDI, acesta dezvolta o putere maxima de 170 CP si emite 158 g CO2.

Noul Audi Q3 va fi realizat pe baza platformei actualului Tiguan, iar deisgn-ul va fi inspirat de conceptul prezentat Salonul Auto de la Shanghai in 2007. Noul model va umple spatiul dintre Audi Q5 si Q7 si va concura direct cu noul BMW X1. Modelul Q3 va fi produs la fabrica Seat din Martorell, Spania.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1393 :: 17.78MB