No SSO cookie

ZVON: Mitsubishi pregateste versiuni electrice pentru noile modele

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Mitsubishi pregateste versiuni electrice pentru noile modele
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei indica faptul ca producatorul japonez doreste sa lanseze o noua serie de modele electrice. Se pare ca niponii pregatesc modele noi a caror platforma sa poata fi folosita cu usurinta si pentru modele electrice.

 
 
Jurnalistii de la Motor Trend au declarat ca Mitsubishi lucreaza la noi platforme care sa poata acomoda atat sistemul de propulsie bazat pe combustie interna, cat si o serie de motoare electrice. Se pare ca japonezii doresc sa lanseze o versiune electrica a fiecarui model din gama.

Acest zvon vine in completarea speculatiei ca niponii pregatesc un crossover hibrid bazat pe conceptul PX-MiEV lansat la Salonul Auto de la Tokyo in octombrie 2009. Acesta este dotat cu un propulsor pe benzina de 1.6 litri si doua motoare electrice.

Cu toate ca piata SUV-urilor a scazut dramatic in SUA, acestea sunt inca comercializate in numar mare in Europa si Asia, iar realizarea unor modele hibride ar putea ajuta la cresterea vanzarilor. Mitsubishi ar putea crea de a asemena si o versiune hibrida a puternicului Lancer Evolution, acesta fiind dotat cu un propulsor pe benzina care sa actioneze rotile spate, in timp ce rotile fata sunt actionate de doua motoare electrice.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2056 :: 22.13MB