No SSO cookie

ZVON: BMW dezvolta modelul M8 sport hibrid

voteaza
(0/ 0)
ZVON: BMW dezvolta modelul M8 sport hibrid
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Zvonurile care spun ca BMW lucreaza la un model sportiv hibrid sunt continuate de revista germana Autozeitung.

 
 
Cei de la Autozeitung au declarat ca BMW s-ar putea sa realizeze un model BMW M8 bazat pe conceptul Vision Efficient Dynamics. Spre deosebire de concept, modelul M8 va renunta la motorul electric plug-in.

Noul BMW M8
s-ar putea sa primeasca o versiune modificata a propulsorului V10 de 5.0 litri, propulsor imprumutat de la modelul M5 E60. Pentru a reduce din emisii, dar si pentru a mari puterea, BMW va adauga la puternicul V10 si doua motoare electrice. Cele doua motoare electrice vor dezvolta 150 CP, iar puterea totala va fi de 600-700 CP.

Jurnalistii germani au declarat ca noul model va fi cu 7 cm mai lung decat conceptul Vision Efficient Dynamics. In ceea ce priveste spatiul interior, noul supercar M8 va avea spatiul necesar pentru a acomoda patru persoane. Daca proiectul isi va continua cursul de dezvoltare, s-ar putea ca BMW sa prezinte produsul final in 2012.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1648 :: 22.11MB