No SSO cookie

Zvon: Audi Q5 Cross Cabrio

voteaza
(0/ 0)
Zvon: Audi Q5 Cross Cabrio
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Exista zvonuri care acrediteaza ideea aparitiei unui Cross Cabrio realizat pe platforma Q5, intr-o editie limitata.

 
 
In anul 2007, cand Audi a prezentat conceptul Cross Cabriolet (foto), a parut un pas absurd, in ochii intregii prese auto si a specialistilor dn domeniu.


Audi avea la acea ora, in oferta crossover, doar giganticul Q7, Nissan se pregatea sa prezinte CrossCabriolet, versiunea proprie. Deci piata inca nu era pregatita pentru asa ceva. Insa iata ca la cativa ani de atunci, versiunea fara plafon Murano este pe piata, iar Audi si-a extins gama oferind Q5 si Q3. Si astazi,  inca mai pare bizar sa auzi ca Audi este dispus sa intre pe piata auto cu un crossover decapotabil!


Exista insa zvonuri care spun ca Audi ia in calcul producerea unui Q5 Cross Cabrio, intr-o editie limitata la 5000 de unitati. Contractul va fi pasat unui producator de caroserii independent, pentru ca Audi sa nu fie nevoit sa faca o gaura in imensul proces tehnologic si pentru a reduce astfel costurile de productie.
Masina va fi insa 100% in stilul Audi: tractiune integrala Quattro, o varietate de motorizari TDI si TFSI si probabil, plafonul retractabil, realizat traditional din material textil.
Si la fel ca la aparitia fiecarui zvon ce parea incredibil, probabil ca Audi ne va contrazice in timp si va oferi inca un produs de succes, asa cum a facut-o tot timpul.




Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7158 :: 17.8MB