No SSO cookie

ZVON: Audi pregateste un model A1 allroad

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Audi pregateste un model A1 allroad
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi doreste sa lanseze un model si in segmentul momentan dominat de Mini Countryman.

 
 
Audi pare sa ia in considerare posibilitatea de a lansa un model allroad bazat pe noul Audi A1. Germanii doresc sa lanseze un model care sa concureze cu noul Mini Countryman.

Segmentul de CUV-uri compacte este in crestere, iar Audi pare sa fi vazut acest lucru. Momentan Audi va lansa o versiune cu trei usi a modelului A1, lansare care se va concretiza in 2011. Noul A1 Allroad este planuit pentru anul 2013. Noul model va folosi acelasi design ca si modelele A6 si A4 allroad. Acesta va primi bandouri protectoare, o grila proeminenta, jante mai mari si tractiune integrala.

Versiune quattro nu a fost inca confirmata, dar Volkswagen lucreaza deja la o versiune cu tractiune integrala pentru modelul Cross Polo. Cele doua modele impart aceasi parte mecanica, implementarea unui astfel de sistem si pe modelul Audi fiind usoara.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1636 :: 17.78MB