No SSO cookie

Vânzarile Solenza au depasit 5.000 de unitati livrate pe piata româneasca

voteaza
(0/ 0)
Vânzarile Solenza au depasit 5.000 de unitati livrate pe piata româneasca
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Automobile Dacia a facturat cel de-al 5.000-lea automobil Solenza de la lansarea, pe 10 aprilie 2003, a acestui model pe piaţa din România, informeaza un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]Într-un interval de timp foarte scurt, Dacia Solenza a devenit o prezenţă din ce în ce mai remarcată pe şoselele româneşti. Pragul de 1.000 de vehicule livrate a fost atins la numai două săptămâni de la lansare, iar cel de 2.000 de unităţi - în primele zile ale lunii mai. Repartiţia vânzărilor pe versiuni confirmă interesul clienţilor pentru ansamblul gamei Solenza. În fruntea opţiunilor se situează versiunea cea mai echipată, Scala, cu 30% din totalul vânzărilor. Urmează, în ordine, versiunea Confort (cea mai economică), cu 25% din vânzări, Rapsodie (23%) şi Clima (22%). Potrivit oficialilor companiei, vînzările Dacia Solenza vor atinge obiectivul de 30.000 de unităţi vândute în România în acest an, estimat de companie la lansarea acestui model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1619 :: 17.76MB