No SSO cookie

Vânzarile Ford de pe piata româneasca au depasit estimarile

voteaza
(0/ 0)
Vânzarile Ford de pe piata româneasca au depasit estimarile
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a realizat, pe piaţa românească, în primul trimestru al anului, mai mult de un sfert din vânzările estimate pentru anul 2003, numărul total de unităţi livrate fiind de 575, cu 42% mai mult faţă de perioada similară de anul trecut, informează un comunicat al companiei Romcar, importator al mărcii în România, transmis, miercuri, site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]În martie, Ford a comercializat un număr de 210 unităţi, cu 7 bucăţi mai mult faţă de luna februarie. Comparativ cu ianuarie, când au fost livrate 162 de maşini, creşterea vânzărilor din martie este de peste 25%.
Ford Transit deţine supremaţia pe piaţa de autoutilitare, cu 169 de unităţi vândute de la începutul anului. Dintre automobile, Focus este cel mai cerut model al mărcii, cu 191 de unităţi, urmat de Mondeo cu 127 de unităţi livrate. Vânzările noilor modele Fiesta şi Fusion au ajuns la circa 100 de unităţi.
[poza2s]Cel mai nou model de autoutilitară Ford, Transit Connect, câştigător al titlului “International Van of the Year 2003”, este disponibil deja la comandă, primele modele fiind deja livrate pe piaţa românească.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1593 :: 15.04MB