No SSO cookie

Vânzarile Daewoo în România s-au ridicat, în primele 7 luni, la 95% din totalul celor de anul trecut

voteaza
(0/ 0)
Vânzarile Daewoo în  România s-au ridicat, în primele 7 luni, la 95% din totalul celor de anul trecut
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

În primele şapte luni ale acestui an, Daewoo Automobile România a realizat, în urma unei cereri continue pe piaţa internă, un volum al vânzărilor de 12.500 de unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de 95% din totalul vânzărilor anului 2002.

 
 
[poza1s]Menţinerea ritmului de creştere a vânzărilor ar face posibilă depăşirea unui target de 20.000 maşini vândute pe piaţa internă, până la sfârşitul acestui an, ceea ce ar însemna un rezultat extrem de bun pentru livrările companiei. În luna iulie, compania de la Craiova a vândut un număr de 2.483 automobile, realizând o creştere de 2,3 ori faţă de aceeaşi lună a anului 2002. Pe modele, cea mai mare cerere continuă să o deţină Matiz, cu 1.651 unităţi, urmat de Cielo, cu 621 unităţi şi Nubira cu 174 unităţi. De remarcat este, cererea crescândă pentru modelele Cielo Executive LPG şi Cielo Standard LPG, dotate cu instalaţie de gaz petrolier lichefiat. De la lansarea pe piaţă, ca prim-model românesc de acest gen fabricat în condiţii de serie, au fost vândute deja circa 600 vehicule echipate cu instalaţie de gaz. Aceste modele sunt preferate de către firmele de taximetre şi clienţii individuali pentru raportul convenabil consum/preţ şi gradul redus de poluare, în special în oraşele aglomerate. [poza2s]De asemenea, în perioada următoare, Daewoo Automobile Romania pregăteşte introducerea în fabricaţie a motoarelor Euro 3, care vor echipa modelele aflate în producţie la uzina de la Craiova. Pe lângă un grad mai redus de poluare, noile modele vor oferi clienţilor un sistem mult mai complet de diagnosticare la bord, de tip EOBD – European On Board Diagnostics - capabil să sesizeze orice defecţiune a sistemului electronic pentru controlul motorului. “Am finalizat validarea motoarelor Euro 3 pentru Matiz, Cielo şi Nubira. Până la sfârştul acestui an vom derula pregătirile tehnologice necesare trecerii la producţia de serie a acestor motoare. Prin aceasta devansăm termenele prevăzute în reglementările naţionale în domeniu şi devenim primul producător de motoare Euro 3 din România, pe segmentul de autoturisme”, a declarat Alexandru Tuica, directorul tehnic al companiei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1308 :: 17.77MB