No SSO cookie

Vânzarile Daewoo au atins, pe piata româneasca, un nivel record în martie

voteaza
(0/ 0)
Vânzarile Daewoo au atins, pe piata româneasca, un nivel record în martie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daewoo Automobile Romania a înregistrat, cu 1.443 de unităţi livrate în luna martie, un nou record lunar al vânzărilor, din ultimii trei ani, informează un comunicat al companiei, remis, miercuri, site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]În primul trimestru al anului, Daewoo a cunoscut o creştere de peste 40% a volumului vânzărilor, comparativ cu perioada similară a anului trecut, ajungând la o cerere de 3.252 de unităţi.
Cel mai căutat model a fost Daewoo Matiz, pentru care s-a inregistrat un volum de 919 unităţi vândute în martie, în urcare cu peste 25% faţă de luna precedentă.
Pe ansamblu, în primul trimestru al anului s-au vândut 2.216 automobile Matiz, reprezentând o creştere cu 70% a volumului vânzarilor faţă de aceeasi perioada a anului trecut.
Compania va lansa, în perioada următoare, o nouă variantă, Matiz E Sun-Roof, pentru care există o cerere susţinută din partea clienţilor.
[poza2d]Vânzările modelului Daewoo Cielo s-au dublat în luna martie, faţă de luna anterioară, ajungând la 461 unităţi. De altfel, acelaşi trend l-a avut şi volumul vanzărilor Cielo din primele trei luni, livrările consemnate fiind duble faţă de acelaşi interval din 2002.
Aceste rezultate se datorează şi cresterii vânzărilor la variantele Daewoo Cielo echipate cu kit-ul LPG (gaz lichefiat), considerat, în prezent, cel mai economic combustibil pe piata auto.
[poza3s]“Rezultatele înregistrate de compania Daewoo Automobile Romania de la începutul acestui an confirmă aşteptările conducerii companiei pentru realizarea strategiei de recucerire a pieţei şi creştere a cotei de piaţă. Bazate pe o cercetare aprofundată a pieţei şi pe o planificare riguroasă a producţiei şi vânzărilor, rezultatele consemnate oferă premise favorabile pentru depăşirea planului anual de vânzări al companiei”, se mai arată în comunicat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1487 :: 17.77MB