No SSO cookie

VW doreste sa cumpere Alfa Romeo

voteaza
(0/ 0)
VW doreste sa cumpere Alfa Romeo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen intentioneaza sa cumpere firma italiana Alfa Romeo, desi compania-mama, Fiat nu doreste sa vanda.

 
 
Conform unor publicatii auto europene, Volkswagen isi continua cursa catre dominatia auto mondiala, si in foamea de resurse noi, a pus ochii pe firma italiana Alfa Romeo. Cu toate acestea, conform acelorasi surse, Fiat, adica compania-mama care detine si Alfa Romeo, nu doreste sa piarda brandul din curtea sa.


Stirile se pare ca au parvenit presei din partea doi oficiali de rang foarte inalt, din compania Volkswagen. Acestia afirma ca VW a dobandit, in ultima vreme, o apetenta aparte pentru marcile italiene.


In acelasi timp, o figura la fel de bine pozitionata, si pastrata in aceeasi umbra misterioasa privind identitatea, insa de aceasta data, din  curtea Fiat, afirma ca italienii nu doresc sa vanda Alfa Romeo, ci dimpotriva, acesta urmeaza sa intre intr-un plan de dezvoltare care sa-i confere titlul de producator mondial de vehicule de lux. Astfel, Alfa Romeo ar urma sa produca si sa vanda in jur de 500.000 unitati pe an, incepand cu anul 2014, ceea ce ar insemna cam de cinci ori cate unitati a reusit sa miste in anul 2009.


Dar de ce si-ar dori VW sa aiba si Alfa Romeo? Acumuland si acest brand, calea spre titlul de "producatorul numarul unu mondial" i-ar fi mult mai usoara. Totodata ar putea intrerupe si hegemonia Toyota, ceea ce inseamna un concurent direct dat deoparte. Si totdata, aducerea marcii Alfa Romeo in ograda proprie, ar deschide accesul VW catre o multitudine de noi motorizari fata si sasiuri concepute pentru tractiunea fata, ceea ce ar reprezenta un alt mare plus.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1516 :: 17.78MB