No SSO cookie

VW vrea sa opreasca reducereile obtinute pe Internet pentru noul Golf V

voteaza
(0/ 0)
VW  vrea sa opreasca reducereile obtinute pe Internet pentru noul Golf V
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen AG consideră legală acţiunea sa de a preveni şi stopa intenţiile unui retailer care a anunţat că oferă o reducere de 10% din preţul unui Golf noua generaţie, la comanda sa prin intermediul Internetului, se arată în Automotive News.

 
 
[poza1s]VW se aşteaptă ca vânzările noului Golf V să contribuie substanţial la îmbunătăţirea situaţiei financiare a companiei, după un an cu proituri în scădere. Oficialii companiei cred că această acţiune a dealerului va afecta buna desfăşurare a vînzărilor noului model, puternica reducere oferită pe calea Internetului putând fi un factor de diminuare a dinamicii vânzărilor prevăzute de Volkwagen. Divizia de comandă prin poşta electronică a companiei de retail KarstadtQuelle, a declarat la începutul acestei săptămâni că va oferi, împreună cu partenerul CarPlus, un discount de 10% pentru noul produs Golf V, la comanda prin Internet, acest model fiind deocamdată în stadiul de prezentare în premieră la Frankfurt auto show. “Căutăm să vedem dacă acest aspect este împotriva legii” a spus purtătorul de cuvânt al companiei VW, referindu-se la oferta făcută de retailer, adăugând că această acţiune ar putea deveni reală dacă fima Quelle, prin intermediul comenzilor pe Internet, nu va funcţiona ca un vânzător legal în sensul în care operează un dealer obişnuit. [poza2s]“Dacă Quell va funcţiona ca un agent de pentru vânzarea de maşini noi, ar putea fi în regulă, în termeni legali”, a precizat purtătorul de cuvând VW. Trebuie precizat că divizia europeană a dealerilor Volkswagen nu permite vânzarea maşinilor firmei de către distribuitorii neautorizaţi. “Este adevărat că dealerii VW nu ne permit să vindem maşini noi” spune un oficial al CarPlus, care a adăugat că serviciul va funcţiona sub forma unei intermedieri. Clientul comandă maşina prin Internet, iar unul dintre partenerii dealeri Vw ai companiei îi va vinde maşina la preţul stabilit prin ofertă. “Nu pot să îmi imaginez cum Quelle ar putea vinde maşini fără a intra în contradicţie cu legislaţia Uniunii Eurpene”, a adăugat un oficial al producătorului auto german, spunând că nici un dealer VW nu are suficientă putere financiară pentru a putea susţine o ofertă cu 10% discount. Serviciu Quelle Online service a precizat că, în ultimele trei luni, s-au vândut astfel peste 100 de maşini noi de la mărci precum Ford, Nissan şi DaimlerChrysler, cu reduceri de până la 22%.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1681 :: 22.17MB