No SSO cookie

Volvo XC90 s-a lansat oficial si în România

voteaza
(0/ 0)
Volvo XC90 s-a lansat oficial si în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Forum Auto a lansat oficial, pe piaţa românească, noul model Volvo XC90, un SUV cu tracţiune integrală, considerat un adevărat succes de vânzări la nivel mondial.

 
 
[poza1s]„În România, XC90 a consemnat acceaşi primire ca pe pieţele internaţionale, comenzile din acest an asigurând întregul volum de maşini prevăzut pentru ţara noastră”, a declarat Valeriu Huidan, directorul general al Forum Auto. El a adăugat că, la nivel mondial, mulţi clienţi au făcut comenzi pentru XC90 înainte ca acesta să fie lansat oficial, deci înainte să-l vadă, acest lucru petrecându-se, e drept, într-o proporţie mult mai mică şi în România. [poza2s]Noul SUV Volvo, primul din acestă clasă al constructorului suedez, este un model de clasă premium, considerat de constructori „masculin, dar nu macho, musculos, dar nu agresiv”. Modelul se remarcă prin flexibilitate sporită, printr-o nouă viziune asupra tehnologiei şi sistemelor de siguranţă şi o motricitate bazată pe tracţiune integrală, controlată electronic. [poza3s]XC90 dispune de un sistem evoluat de control al stabilităţii, care include şi un sistem RSC – oll Stability Control şi sistemul anti-derapaj DTSC, are o caroserie ranforsată cu oţeluri speciale, pentru protecţie în caz de impact şi un şasiu potrivit oricărui tip de teren. În interior, alături de un design deosebit, de înaltă finisare, spaţiul este suficient pentru 7 pasageri. Dotările vehiculului sunt adaptate pentru două funcţii – agrement şi informare. Modelul poate fi echipat cu un sistem audio Dolby Prologic II, cu 13 difuzoare, unic în lume, care oferă o calitate perfectă a sunetului în toate compartimentele cabinei. [poza4s]În plus, XC90 poate dispune şi de sistem DVD, cu ecran de 7 ţoli, care poate fi montat pe plafonieră, sistem de navigaţie RTI, cu ecran de 6,5 ţoli, escamotabil, care se activează prin intermediul unui buton de pe ecran. Motorizările sunt în număr de trei şi includ o variantă de 2,5 litri turbo, de 210 CP, un motor T6, automatic, de 2,9 litri, de 272 CP şi o variantă diesel D5, de 2,4 litri, care dezvoltă 163 CP. Preţurile la care XC90 este disponibil în România sunt cuprinse, în variantă DDP, cu toate taxele incluse, între 49.000 şi 60.000 de euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1560 :: 17.77MB