No SSO cookie

Volvo va lansa o noua gama de propulsoare pana in 2013

voteaza
(0/ 0)
Volvo va lansa o noua gama de propulsoare pana in 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo trece printr-o perioada dificila in care incearca sa-si regaseasca identitatea. Suedezii doresc sa devina mai competitivi atat pe piata europeana, cat si pe cea americana, iar in viitor s-ar putea sa investeasca mai mult si in piata chineza.

 
 
Oficialii Volvo au declarat ca doresc sa lanseze o noua gama de propulsoare pana in 2013. Propulsoarele pe benzina vor trece prin procesul de "downsize", acest lucru insemanad ca vor dezvolta aproximativ aceasi putere, dar motorul va fi redus in dimensiune.

Volvo doreste sa lanseze si o noua gama de propulsoare diesel mai ecologice, acestea vor avea consumul si emisiile cu mult reduse comparativ cu actualele propulsoare. CEO-ul Stefan Jacoby a declarat ca inca nu s-a luat o decizie cu privire la introducerea propulsoarelor diesel pe piata americana, dar ar putea fi o alegere benefica.

Suedezii au facut deja un prim pas in imbunatatirea propulsoarelor, acestia au introdus pentru modelele 2011 o serie de motorizari noi. Dintre acestea amintim noul propulsor diesel cu cinci cilindri de 2.0 litri. Acesta inlocuieste vechiul motor de 2.4 litri. Modelele C30, S40 si V50 vor primi noul propulsor diesel de 1.6 litri, propulsor capabil sa dezvolte 113 CP.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1782 :: 22.11MB