No SSO cookie

Volvo a pregatit o versiune S60 de curse

voteaza
(0/ 0)
Volvo a pregatit o versiune S60 de curse
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo a pregatit o versiune de curse bazata pe noul model S60.

 
 
Volvo va concura in 2010 in Campionatul Belgian de Touring. Pentru sezonul acesta, Volvo a pregatit o versiune de curse, care se bazeaza pe noul model S60. Modelul de curse a fost realizat intr-un timp record pentru a putea incepe noul sezon, care va avea debutul in 11 aprilie.

Modelul de curse Volvo S60 a fost realizat de echipa Volvo S60 Racing Team. Acest model este complet diferit fata de modelul de serie.


Imbunatatirile cele mai importante sunt sasiul din otel tubular, sistemeul de suspensie de curse, tractiunea spate si propulsorul V6 de 3.5 litri imbunatatit  pentru a putea produce 410 CP. Soferii alesi pentru sezonul 2010 sunt Vincent Radermecker si Eric Van De Poele. Campionatul Belgian de Touring este unul extrem de standardizat, astfel ca masinile participante au aproape aceleasi performante. Volvo crede ca acest lucru poate fi unul pozitiv, deoarece noul S60 isi poate demonstra superioritatea.

Cursele din Campionatul Belgian sunt formate din doua etape de cate 90 de minute si o cursa de anduranta de 12 ore, care va avea loc la Spa-Francorchamps. Cursele vor avea loc pe circuitele din Zolder, Spa-Francorchamps si Dijon-Prenois. 

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2107 :: 17.78MB