No SSO cookie

Volkswagen vrea piata americana

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen vrea piata americana
Noutati-auto · · 11 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen isi va mari reteaua de delaeri din SUA, in dorinta de a-si atinge cifra de vanzari.

 
 

Jonathan Browning, CEO al Volkswagen Group of America a declarat pentru jurnalisiti prezenti la Los Angeles Auto Show, ca "Masina Poporului" va trebui sa-si largeasca semnificativ reteaua de dealeri din SUA, in anii imediat urmatori, daca compania-mama doreste sa mentina tinta de vanzari anuntata.


Reteaua curenta de dealership-uri americane numara 600 de locatii. Browning se asteapta ca acest numar sa ramana stabil pentru urmatorii trei-patru ani, insa este constient ca de la acel punct, va trebui largita prin adaugarea altora noi.
"Din 2014/2015 va trebui sa mai deschidem reprezentante de-a lungul Statelor Unite pentru a ne atinge obiectivele pe termen lung" a declarat Browning pentru Automotive News.

Targetul producatorului german este sa atinga o cifra care inseamna aproape triplarea vanzzarilor actuale si pentru asta are la dispozitie sapte ani. Daca acum vorbim despre 256.830 unitati in 2010, iar Browning estimeaza in jur de 300.000 unitati pentru anul in curs, anul 2018 ar trebui sa atinga cifra de 800.000 unitati VW comercializate in SUA.

De asemenea, Browning se asteapta la o crestere a vanzarilor VW in SUA si din punctul de vedere al unui record, pomenind ceva despre un record, o crestere "din doua cifre", insa fara a da detalii suplimentare. El a mai adaugat ca anul acesta este pentru prima oara, din anul 2003, cand VW SUA inregistreaza profit la final de an.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (11)

scris de bogdan7817

pana la urma adaptand modelele la cerintele americane cred ca se vor impune usor

scris de ovyy

Volkswagen in 2012 va fi in top pe plan mondial. Apreciez aceasta marca.

scris de ianis28

Sigur vor aveas succes si in America.

scris de cameluss

Volkswagen ar da o lovitura excelenta pe piata americana , cred eu

scris de ovyy

Sa nu uitam ceva "Lord Vader a apăsat butonul roşu la Chattanooga (SUA)", daca mai stiti celebra reclama de la Volkswagen .

scris de ovyy

In plina criza, adica prin 2009/2010, Volkswagen si-a crescut vanzarile in China, Germania si Brazilia. Aceste trei piete au reprezentant, impreuna, 44% din vanzarile totale ale grupului. In prezent scopul lor este sa ajunga numarul 1 mondial, inainte de Toyota si GM, pana in 2018, iar daca se impun si pe piata SUA, depasind Toyota, totul este posbil. Eu personal sunt fan Volkswagen.

scris de carmenflorin

cu masina asta le luam fata la americani

scris de carmenflorin

cu aceasta masina europenii le va da clasa americanilor

scris de sims

ar fi pacat sa n-o vrea asa masina cucereste orice piata

scris de cristina_balanici

SUA este tărâmul tuturor posibilităţilor,într-adevăr!

scris de tavypolitu

pe piata americana e o paine mare de mancat... daca reusesc europenii sa puna stapanire pe jumatate din piata auto a Statelor Unite va fi cu adevarat o afacere...

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2579 :: 22.11MB