No SSO cookie

Volkswagen se apropie de Toyota: 7 milioane unitati in 2010

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen se apropie de Toyota: 7 milioane unitati in 2010
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen va reduce diferenta fata de Toyota, urmand sa vanda conform estimarilor aproximativ 7 milioane de unitati in acest an.

 
 

Planul Grupului Volkswagen de a depasi Toyota in topul mondial al vanzarilor auto este din ce in ce mai eficient. Anul 2010 se dovedeste a fi unul foarte bun pentru marcile VW, care vor insuma, conform estimarilor, un total de 7 milioane de unitati vandute.


Astfel, diferenta fata de principalul urmaritor, Toyota, va fi redusa la doar 1 milion de unitati, fata de 1,5 milioane unitati in 2009. Vanzarile grupului VW au crescut cu 12,7% in primele noua luni din acest an, ajungand la un total de 5,4 milioane unitati vandute in perioada ianuarie-septembrie.


Un analist al industriei auto a afirmat deschis ca boom-ul de pe piata chineza, vanzarile foarte bune din SUA si cota stabila din Europa ii poate aduce pe cei de la Volkswagen la un total de 7 milioane unitati vandute in acest an.


Volkswagen si-a propus ca in 2018 sa depaseasca Toyota, urmand sa ajunga in acel an la 10 milioane de unitati vandute. Insa, oficiali ai gigantului german sustin ca telul de 10 milioane de unitati ar putea fi atins inainte de 2018.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1773 :: 17.78MB