No SSO cookie

Volkswagen lanseaza Polo R-Line si Passat Exclusive

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen lanseaza Polo R-Line si Passat Exclusive
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen scoate pentru piata germana doua kituri de upgrade cate unul pentru Polo si Passat.

 
 

Pana cand Volkswagen va scoate pe piata versiunea Polo R, producatorul german a decis sa lanseze cateva kituri R-Line pentru micul hatchback, probabil ca un fel de preambul a ceea ce va urma.

Kitul R-Line exterior contine jante mai late, de 16 sau 17 inci, bari fata-spate modificate, spoiler spate prevazut cu deflector, esapamente din crom, parguri laterale marite, lampi de ceata si grila fata neagra si lucioasa.
Interiorul are la dispozitie doua variante: Alcantara sau piele, scaune sport, plafon negru, un volan nou, portiuni de lemn lacuite si pedale din aluminiu.

Ambele kituri pot fi montate atat pe versiunile de echipare Comfortline, sau Highline si cel putin momentan, par a fi destinate exclusiv pietei germane.


In acelasi timp, Volkswagen a lansat si o noua editie pentru Passat, Exclusive, care vine cu jante de 18 inci, suspensie mai joasa, tapiterie din piele ciocolatiu-inchis din piele Nappa, cusuta cu alb si imbinata cu elemente din lemn si aluminiu.
Si Passat Exclusive este destinat, cel putin pentru moment, exclusiv pietei germane.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2608 :: 22.11MB