No SSO cookie

Volkswagen a prezentat noul Eos facelift

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen a prezentat noul Eos facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a publicat primele imagini cu versiunea restilizata a modelului cabriolet Eos. VW Eos a primit designul existent pe actuala generatie a Golfului.

 
 

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu versiunea facelift a modelului Eos, la patru ani dupa lansarea pe piata a actualei generatii a modelului cabrio german.


Facelift-ul lui Eos aduce o serie de schimbari semnificative la capitolul design. Prima infatisare a noului model va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles in luna noiembrie, iar debutul in showroom-uri se va face in primul trimestru din 2011. Noul Volkswagen Eos va porni de la un pret de 27.795 de euro.


Principalele modificari de design sunt vizibile in partea frontala, unde noua linie de design Volkswagen si-a facut aparitia. Sunt vizibile noua grila si noile blocuri optice, prezente in toata gama de ultima generatie a producatorului german. Partea din spate primeste un nou spoiler si stopuri de lumina mai mari.


Interiorul noului Eos se evidentiaza prin gradul mai inalt al calitatii materialelor. Se evidentiaza noul afisaj, volanul cu trei spite, sistemul de iluminat adaptiv Light Assist sau noua tapiterie din piele Cool Leather. VW Eos facelift va fi disponibil cu trei motorizari pe benzina: 1.4 TSI cu 122 de cai putere, 1.4 TSI cu 170 de cai putere si 2.0 TSI cu 210 cai putere. Fanii diesel-urilor vor avea la dispozitie un motor 2.0 TDI cu 140 de cai putere.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4054 :: 22.16MB