No SSO cookie

Volkswagen a prezentat conceptul Golf blue-e-motion la Berlin

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen a prezentat conceptul Golf blue-e-motion la Berlin
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkkswagen a prezentat azi la Berlin conceptul Volkswagen Golf blue-e-motion.

 
 
Volkswagen a prezentat azi la Berlin in cadrul unei ceremonii pentru Dr. Angela Merkel conceptul Volkswagen Golf blue-e-motion. Acesta este un Golf electric, model care va fi disponibil incepand cu 2013.

Volkswagen
va produce anul viitor 500 de unitati pentru teste. Germanii doresc sa inceapa productia in 2013, an in care va fi prezentat si inlocuitorul modelului Lupo, noul Volkswagen UP! blue-e-motion. In acelasi an va fi lansat si modelul Jetta blue-e-motion. Guvernul german doreste ca pana in 2020 sa fie peste 1 milion de masini electrice, iar Volkswagen spera sa fie principalul producator.

Conceptul Volkswagen Golf blue-e-motion este dotat cu un motor electric de 115 CP si cuplu de 270 Nm. Accelerarea de la 0-100km/h dureaza 11.8 secunde, viteza maxima este de 140 km/h, iar autonomia este de 150 km. Un oficial VW a declarat ca masinile electrice vor deveni practice in momentul in care guvernele vor sustine acest tip de autovehicule.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1897 :: 22.11MB