No SSO cookie

Volkswagen Golf 6 primeste lumini de zi tip LED

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen  Golf 6 primeste lumini de zi tip LED
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Luminile de tip LED s-au raspandit in toate segmentele auto, iar cele aftermarket au devenit un concurent serios pentru producatorii auto, astfel ca Volkswagen a decis sa introduca luminile de zi tip LED pe modelul Golf 6 ca si extra-optiune.

 
 
Volkswagen doreste sa le ofere clientilor posibilitatea de a comanda noile lumini de tip LED direct din fabrica. Noile lumini vor fi disponibile inca din aceasta iarna. Germanii au introdus la sfarsitul lui 2009 stopuri cu lumini de tip LED pentru modelul Golf R, iar pentru celelalte versiuni ca si optiune.

Noile lumini de zi se aseamana ca si design cu cele al noului Eos facelift. Volkswagen a integrat cele 15 lumini LED in cadrul blocurilor optice bi-xenon. Germanii au declarat ca aceasta combinatie ofera o vizibilitate sporita in orice conditie metereologica si ofera de asemenea si un consum redus de energie.

Volkswagen va comercializa noile blocuri optice incepand cu aceasta iarna, iar pretul declarat pentru Germania este de 1.310 euro. Noile lumini de zi tip LED fac parte din campania celor de la Volkswagen de a imbunatati gama de modele si de a deveni mai competitivi pe segmentul compactelor.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1837 :: 17.79MB