No SSO cookie

Vinzarile Ford Focus sint in crestere

voteaza
(0/ 0)
Vinzarile Ford Focus sint in crestere
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Numarul de autovehicule Ford vindute in mai 2002 inregistreaza o crestere cu 121% fata de luna mai a anului trecut, potrivit informatiilor furnizate de Romcar SRL, reprezentant general Ford pentru Romania. Autovehiculele Ford vindute in primele cinci luni ale acestui an sint in numar de 840, ceea ce reprezinta o crestere de 77% fata de perioada ianuarie - mai 2001.

 
 
Cea mai mare pondere din vinzarile Ford in luna mai 2002 o detin modelele Ford Focus, Ford Mondeo si Ford Trasit Van. Ford Focus a fost declarata cea mai fiabila masina din Germania in urma unui studiu publicat de TUV - Institutul German de Certificare a Calitatii. In mai 2002, in Romania s-au vandut 110 modele Ford Focus, ceea ce reprezinta cu 33% mai mult decit in luna precedenta. Pe piata romaneasca, Ford Focus poate fi achizitionat la un pret incepind cu 9420 de Euro, cu garantie 3 ani, fara limita de kilometri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1867 :: 17.76MB