No SSO cookie

Viitorul Mondeo va prezenta noua filozofie de design Ford

voteaza
(0/ 0)
Viitorul Mondeo va prezenta noua filozofie de design Ford
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford isi continua politica de globalizare a modelelor. Primele modele globale lansate de Ford au fost noile Fiesta si Focus, iar urmatorul va fi noul Mondeo.

 
 
Ford a avut pana recent o politica de separare a modelelor europene de cele americane. Modele foarte iubite in Europa, modele precum Fiesta si Focus fie nu erau pe piata americana, fie erau diferite de cele europene. Producatorul american a ajuns la concluzia ca realizarea unui model global este mai avantajos atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al imaginii.

Primele modele realizate pe baza acestui plan global sunt noul Ford Focus si Fiesta. Ford doreste sa continue extinderea gamei de modele globale prin viitorul Mondeo. Acesta va fi primul model care va incorpora noua filozofie de design care va urma sa fie implementata si pe celelalte modele. Noul Mondeo va fi lansat oficial in 2014 si va fi un preview pentru noul design Ford.

Noul model va inlocui actualul Ford Mondeo in Europa si modelul Fusion in SUA. Producatorul american a castigat mult din punct de vedere al imaginii in ultimii ani, iar noul Ford Focus a atras atentia potentialilor clienti.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1591 :: 17.78MB