No SSO cookie

VIDEO: Tanner Foust stabileşte un nou record mondial

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Tanner Foust stabileşte un nou record mondial
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanner Foust a efectuat pentru echipa Hot Wheels Team un salt cu maşina, care este noul record mondial în domeniu.

 
 

Înaintea startului în cursa Indy 500 din weekendul trecut, a avut loc mult-aşteptatul salt, o nouă încercare de stabilire a unui record mondial, pregătit de Hot Wheels Team.

Misteriosul “Yellow Driver” a pilotat o camioneta special preparată pentru salt. Acesta a coborât pe o rampă înaltă de 27,43 metri, care s-a aflat în construcţie la Indianapolis Motor Speedway, pe toată perioada săptămânilor trecute. Evenimentul  a purtat numele simbolic de “Fearless at the 500” şi este un omagiu adus cultului american pentru camionete şi întrecerile auto.

 

Cascadoria a fost un succes, fanii adunaţi urmărind camioneta cum zboară 101,19 metri, atingând apoi rampa de aterizare şi stabilind un nou record mondial al salturilor cu vehicule cu patru roţi Dupa terizare, pilotul misterios şi-a dat jos casca dezvaluind asistenţei adevărata identitate: Tanner Foust, gazda emisunii  American Top Gear.

Iată aşadar câteva imagini de la eveniment, dar şi materialul video.

 

 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2330 :: 22.12MB