No SSO cookie

VIDEO: Sa nu uitati niciodata de frana de mana

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Sa nu uitati niciodata de frana de mana
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In asemenea cazuri e mai bine sa ai transmisie manuala, ca sa nu-ti plece masina singura

 
 

Un sofer al unui autobuz plin cu turisti s-a suparat pe un motociclist, care probabil l-a incurcat si dupa cum se pare, l-a atins putin cu autobuzul.

Ce-a facut apoi soferul nostru? A oprit autobuzul, s-a dat jos din el si s-a dus sa se certe cu motociclistul. Nu-i nimic neobisnuit, multi soferi fiind agresivi in trafic. Dar soferul nostru a facut o greseala majora care se putea transforma intr-o tragedie.

S-a dat jos fara sa traga frana de mana a autobuzului, iar acesta a pornit singur mai departe. Motociclistul tot incerca sa-i spuna soferului, dar acesta credea ca vrea sa-i distraga atentia. Pana la urma totul a fost bine, a reusit sa se urce in autobuz si sa-l opreasca.

Concluzia: Daca sunteti pusi pe scandal in trafic, aveti grija sa trageti frana de mana pentru ca altfel nu veti reusi sa va certati si veti fi si mai frustrati, ceilalti soferi razand de voi!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1767 :: 17.78MB