No SSO cookie

VIDEO: Noul model Jaguar F-Type in actiune

voteaza
(4/ 1)
VIDEO: Noul model Jaguar F-Type in actiune
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
4.0

Va invitam sa urmariti materialul video pregatit de noi. Veti avea ocazia sa vedeti modelul Jaguar F-Type in actiune in timpul unor teste.

 
 

Dupa diferite imagini cu noul Jaguar F-Type, a venit timpul sa va prezentam si un material video spion. Acesta a fost surprins in Nordschleife.
Inainte sa auziti sunetul produs de acest model, va reamintim ca sub capota am putea gasi un motor de 3.0 litri care va produce fie 335 cai putere, fie 375 cai putere.
In momentul lansarii modelul va fi disponibil cu o cutie de viteze automata in opt trepte, insa s-ar putea sa ne bucuram si de o cutie de viteze manuala ulterior.
Alte detalii nu ne-au fost oferite. Cel mai probabil vom avea mai multe noutati dupa debutul oficial din cadrul Salonului Auto de la Paris de la sfarsitul lunii septembrie. In continuare va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2179 :: 22.13MB