No SSO cookie

VIDEO: Need for Speed in varianta cocalar georgian

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Need for Speed in varianta cocalar georgian
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata cum conduce un cocalar georgian pe strazile orasului, un batran BMW M5 E34. Pentru bucuresteni: nimic nou sub soare!

 
 

Need for Speed, jocul video al celor de la Electronic Arts este un joc si acolo poti face cam ce-ti trece prin cap. Insa un BMW M5, cu motor de 3,8 litri, fara turbo, avea la nastere 340 CP. Chiar daca timpul a trecut necrutator asupra masinii (ascultati cum suna subansamblele si caroseria masinii la trecerea peste denivelari), sa presupunem ca jumatate din caii putere sunt inca in viata, deci 170 CP marca BMW, pe mainile unui maniac, nu sunt tocmai o joaca de copil.

Cele mai interesante sunt insa comentariile de pe canalul de Youtube unde sunt postate filmele (destul de lungi pentru standardele site-ului, adica in jur de 10 minute fiecare), unde diferiti utilizatori ii transmit protagonistului Giorgi Tevzadze ca este un iresponsabil, egoist si ca doar norocul l-a ajutat pana acum sa nu curme cateva vieti in timpul curselor sale.

Pentru noi cei dn Romania, in speta cei care locuiesc in Bcuuresti sau in alte orase mari, ceea ce face georgianul nu este deloc inedit. Aici, zilnic vezi cate un nefericit care se crede Ken Block. Sau cum se spune pe la noi: inca un cocalar care se crede zeu la volan si nici macar nu are cine stie ce masina! Din pacate, cand este sa se intample un accident, cocalarii de acest tip scapa nevatamati, in ceruri ajungand intotdeauna nevinovatii.

Voi ce parere aveti?

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2119 :: 22.11MB