No SSO cookie

VIDEO: Mercedes G63 AMG in actiune

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Mercedes G63 AMG in actiune
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Incet, incet, aflam tot mai multe despre acest nou model produs de Mercedes. Acum, avem pentru voi un material video pe care va invitam sa il urmariti.

 
 

Noul Mercedes GL a fost lansat in cadrul Salonului Auto de la New York din 2012. Totusi, aceasta este versiunea AMG, urmand sa fie prezentata oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris din aceasta toamna.
Cat despre performante, acest model va beneficia de un motor V8 de 5.5 litri care va produce 544 cai putere. Modelul va accelera de la 0 la 100 km/h in 5,4 secunde, iar viteza maxima va fi de 210 km/h.
Cat despre pret, inca nu se stie nimic cu exactitate. Totusi, conform zvonurilor, nu veti putea achizitiona acest model cu mai putin de 135.000 de euro.
In continuare va invitam sa urmariti materialul video de mai jos. De asemenea, asteptam impresiile voastre cu privire la acest model.

content channel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2121 :: 22.18MB