No SSO cookie

VIDEO: Maserati Kubang

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Maserati Kubang
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Maserati Kubang, intr-o prezentare usor nepotrivita din punct de vedere regizoral al filmului.

 
 

Maserati a dat publicitatii un nou video care anticipeaza iminenta lansare pe piata a versiunii pentru productie al actualului concept Kubang.

Clipul reproduce ilustrul trecut sportiv al producatorului italian si ajunge pana in zilele noastre, intr-un material care pare usor nepotrivit cu brandul despre care vorbim. Acest tip de montaj merge pentru un brand precum Porsche, care are in spate o intreaga legenda, fara sincope si intreruperi.

Pana si orientarea modelului, care tinteste segmentul de piata al modelului Porsche Cayenne este un pic fortat, chiar daca SUV-ul italian prezinta o grila fata agresiva, imprumutata de la supercarurile marcii. Probabil ca dupa lansare, dupa drive-teste si o mai buna cunoastere, Maserati Kubang ne va face sa avem o alta parere, sau chiar, desi pare imposibil, va deveni un competitor serios pe piata de SUV-uri premium. Poate!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de carmenflorin

Daca asa va arata si in realitate, o sa fie foarte bine. Chiar imi place masina.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1990 :: 22.16MB