No SSO cookie

VIDEO: Kuratas, un robot care poate fi condus

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Kuratas, un robot care poate fi condus
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre aceasta inventie venita tocmai din Japonia. In plus, avem pentru voi si o serie de materiale video.

 
 

Iata ca japonezii ne demonstreaza cat sunt ei de inventivi. Stim cu totii ca acest popor iubeste tehnologia dar si creativitatea. Putem spune ca Japonia e tara robotilor.

Cand vine vorba de acest subiect, japonezii sunt pe primul loc. De aceasta data ni se prezinta Kuratas, care pentru multi seamana fie cu un Transformer, fie cu acei roboti prezenti in filmul Avatar, cei ce erau "pilotati" de oameni.

In fine, Kuratas este produs de compania Suidobashi Heavy Industries (SHI), mai exact de designerul Kogoro Kurata si de expertul in robotica, Wataru Yoshizaki. Robotul care cantareste 4,5 tone si are o inaltime de 4 metri, poate fi controlat atat dintr-un cockpit cat si prin intermediul unui telefon care beneficiaza de 3G. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 10 km/h.

In plus, cei interesati pot monta pe acest robot si diferite arme. Desigur, ele nu sunt letale insa sunt replici ale unora. Se poate monta un lansator, precum si o mitraliera rotativa.

Compania japoneza a declarat ca acest robot este o opera de arta. Nu este un vehicul normal si tocmai de aceea nu este garantat confortul, ori siguranta.

Totusi, trebuie sa aflati si pretul acestui robot. Compania ar putea produce modelul si ar putea cere 1,35 milioane de dolari pe un astfel de exemplar. In acest pret nu sunt incluse armele si alte optiuni utile, daca putem spune asa. Daca vreti un robot cu toate dotarile trebuie sa scoateti din buzunar in jur de 1,9 milioane de dolari.

In continuare va invitam sa urmariti cele trei materiale video de mai jos si asteptam parerile voastre !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3024 :: 22.11MB