No SSO cookie

VIDEO: Freightliner revine cu un concept interesant

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Freightliner revine cu un concept interesant
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Freightliner revin cu un concept interesant in cadrul Mid-America Trucking Show. Va invitam sa cititi mai departe daca v-am starnit interesul

 
 

Freightliner capteaza toata atentia in aceasta saptamana cu noul lor concept. Echipa din cadrul companiei s-a gandit sa modernizeze putin imaginea camioanelor si cel mai probabil rezultatul e cel dorit.
Astfel, ei au pus accent pe aerodinamica si pe o constructie inteligenta. E important de stiut ca s-a creat un cadru din aluminiu care a redus greutatea camionului cu 90 de kilograme. In plus, pe langa partea de performanta, constructorii au pus accent si pe partea de utilitate. S-a creat mai mult spatiu in cabina astfel incat soferul sa nu se simta constrans, ca in majoritatea camioanelor de acest tip.
In final putem spune ca e un concept interesant si ca asteptam sa vedem daca va intra in productia de serie. Pana atunci va invitam sa urmariti mai multe in materialul video de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1475 :: 22.11MB