No SSO cookie

VIDEO: De ce e bine sa aveti montata o camera video pe bord

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: De ce e bine sa aveti montata o camera video pe bord
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Luati exemplu de mai jos

 
 

Poate ati auzit la televizor ca se intampla si la noi tot felul de smecherii in trafic. La noi situatia a fost diferita dar intra in acelasi segment.
Esti intr-o zona in care nu ai prioritate dar totusi persoana care trebuie sa treaca e atat de binevoitoare incat te lasa pe tine. In momentul in care pornesti, intra in tine si te loveste usor iar apoi te santajeaza. In momentul respectiv nu ai ce face pentru ca tehnic vorbind, e vina ta.
In clip veti vedea cum persoana din fata celui care filmeaza opreste in mijlocul traficului dand inapoi si lovind masina. Apoi cei doi trag pe dreapta iar cel din fata cere 500 de dolari pentru a nu chema politia, desi vina a fost a lui dar santajul asta, bata-l vina. Totusi, soferul lovit il surprinde pe santajist si ii spune ca a fost filmat.
Va lasam sa urmariti si voi acest clip.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1491 :: 17.78MB