No SSO cookie

Video: Calhoun Ol' - maşina câştigătoare la Indy 500, 1963 – driver Parnelli Jones

voteaza
(0/ 0)
Video: Calhoun Ol' - maşina câştigătoare la Indy 500, 1963 – driver Parnelli Jones
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Angus MacKenzie  se întoare în timp, la Indy 500, 1963, conducând Calhoun Ol'.

 
 

Angus MacKenzie a condus masini pe care mulţi bărbaţi şi femei visează măcar să pună mâna. Dar cu ce este plimbarea de vis a editorul şef Motor Trend?

Nici mai mult nici mai puţin decât cu Calhoun Ol ', masina cu care Parnelli Jones a câştigat cursa de la Indianapolis 500, în  1963.

Jones a condus Calhoun Ol' la Indy timp de patru ani consecutiv. În 1961 a fost cât pe ce să câştige cursa. În '62, Jones a  reuşit să devină primul pilot care se califică conducând cu peste 150 de mile pe oră, dar  a terminat  cursa doar în poziţia a şaptea. A reuşit victoria în 1963, când Jones a condus 167 din cele 200 de tururi. Totusi, Calhoun Ol' era să nu termine cursa din cauza unui rezervor de carburant spart. Din fericire, oficialii nu au ridicat steagul negru pentru scurgeri de carburant şi el a continuat cursa, reuşind să câştige.

Lui MacKenzie, această maşina i-a fost plăcut de când era copil, iar în acest an el a avut în sfârşit ocazia de a conduce iubirea sa din copilarie.

Motor Trend a filmat evenimentul, creând un  film de 22 de minute, care include, de asemenea, istoria  maşinii şi un interviu cu Parnelli Jones însuşi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1769 :: 17.78MB