No SSO cookie

VIDEO: Bugatti Veyron versus Koenigsegg CCXR

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Bugatti Veyron versus Koenigsegg CCXR
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata cum arata confruntarea titanilor, ambii "imbracati in alb": Bugatti Veyron versus Koenigsegg CCXR.

 
 

Masinile de serie nu alearga mai repede decat Bugatti Veyron, sau Koenigsegg CCXR. Pentru a le intrece, ai nevoie fie de un vehicul preparat pentru asa ceva, fie de fundul unui lac secat, desi cel mai sigur e sa le ai pe amandoua. Iata de ce, supercarurile din discutie sunt asezate umar la umar, asa cum stau si pe piata auto, inca de la aparitia lor.

Chiar daca pe hartie cele doua supercaruri par smilare, doua locuri, motor amplasat central, 1.000 CP, pret astronomic, trebuie sa existe totusi ceva care sa convinga ca unul, sau celalalt are intaietate. In timp ce unul este rezultatul efortului unui gigant al industriei auto, cu toate resursele de care dispune, celalalt s-a nascut dintr-un vis, devenit proiect ambitios si apoi, realitate.

Deci, care este mai rapid dintre cei doi titani? La o "liniuta" cu plecare lansata, de la 60 km/h, care e mai rapid? Cel cu tractiune integrala, sau cel cu tractiune spate? Iata-i intr-o confruntare de la 60 km/h, pana dincolo de limita imaginatiei multora dintre noi: 310 km/h.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Doua masini superbe care se confrunta, adevarate bijuterii.

scris de sims

frumoase amandoua n-am ce zice

scris de ovyy

Bugatti Veyron este mai rapid.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1611 :: 17.78MB