No SSO cookie

VIDEO: Ultima controversa Top Gear n-a ramas fara ecou

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Ultima controversa Top Gear n-a ramas fara ecou
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei trei realizatori, Jerermy Clarkson, Richard Hammond si James May au devenit subiect de parodie intr-un clip de desene animate.

 
 
Ultima controversa creata de cele trei genii de la Top Gear, in care au facut mare haz de cultura mexicana si mancarea acestora, nu a ramas fara raspuns. 

Totul a plecat de la comentariile, incorecte din punct de vedere politic, pe care cei trei, Jerermy Clarkson, Richard Hammond si James May, le-au facut. Acestia au inceput discutia de la prezentarea masinii Mastretta MXT, de provenineta mexicana, dar au cotit rapid discutia catre stereotipia punctelor de vedere ale cetatenilor Mexicului.


La putin timp dupa difuzarea episodului respectiv, ambasadorul Mexicului, care n-a gustat glumele facute la adresa popiorului pe care-l reprezinta, a trimis o scrisoare oficiala postului BBC, cerand scuze publice. Insa intreaga situatie s-a transformat intr-una internationala, deoarece emisiunea s-a transformat in sbiect de animatie, devenind un episod al celor de la Next Media Animation.


Astfel, Jerermy Clarkson, Richard Hammond si James May sunt ridiculizati, laolalta cu episodul despre care vorbim, intr-un clip animat, la fel de savuros pe cat de indecent este, insa care reflecta cu acuratete pozitia celor trei realizatori.





                                                              Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1640 :: 17.78MB