No SSO cookie

VIDEO: Teaser noul Bentley Continental GT

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Teaser noul Bentley Continental GT
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bentley urmeaza sa lanseze noul model la Salonul Auto de la Paris. Noul Continental GT a fost spionat recent in Germania. Faceliftul este unul de final de cariera, modelul actual fiind pe piata de sapte ani.

 
 
Noul Bentley Continental GT va imprumuta o parte din designul frontal al modelului Mulsanne. Acesta va avea doua blocuri optice mari, care vor fi completate de doua mai mici. Blocurile optice vor fi dotate cu sistemul LED, sistem care se va regasi si la stopuri.

Teaserul ofera informatii si cu privire la interiorul noului model de lux. In ceea ce priveste motorizarile, noul Continental GT va primi un propulsor W12 imbunatatit atat din punct de vedere al puterii, cat si in ceea ce priveste consumul si emsiile de CO2.



Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1576 :: 17.78MB