No SSO cookie

VIDEO: Sofer profesionist de China

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Sofer profesionist de China
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata ce consecinte poate avea o practica des intalnita si in Romania.

 
 
Dorinta de a fi primul si incercarea de a taia calea celorlalti la semafor, in pofida faptului ca orice legislatie rutiera din lume te obliga sa acorzi prioritate de dreapta, poate duce la consecinte deseori dezastruoase. Iar aceasta practica este mai mult decat des intalnita in Romania, asa ca... aviz amatorilor.


Cand incerci sa tai intersectia la volanul unui camion de mare tonaj, cu ditamai remorca in carca, incarcata la refuz, legile fizicii isi spun amprenta intr-un alt fel decat in momentul cand incerci cascadoria la volanul unui autoturism. Asta este  o lectie pe care a invatat-o si soferul chinez din filmarea alaturata.


Camionul a sfarsit pe o parte, insa din fericire, niciunul dintre ceilalti participanti la trafic, aflati in intersectie, n-a patit nimic, desi a fost cat p'aci!





                                                  Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1463 :: 17.78MB