No SSO cookie

VIDEO: S-a deschis Ferrari World

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: S-a deschis Ferrari World
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cel mai mare parc de distractii, acoperit, din lume, s-a deschis sub emblema Ferrari.

 
 
Probabil ca nu veti avea niciodata sansa dea va afla intr-un monopost de Formula 1, in special unul cu semnele Calutului Cabrat. Insa daca doriti cu tot dinadinsul asta, cea mai buna idee pe care ati avea-o este o calatorie in Emiratele Arabe Unite, in Abu Dhabi, unde tocmai s-a deschis, pentru vizitatorii platitori, parcul de distractii Ferrari World.


Si probabil veti spune ca niciun parc de distractii din lume nu vapoate oferi senzatia din spatele volanului unui Ferrari. Aveti dreptate. Insa niciun Ferrari din lume, produs la Maranello, nu are o acceleratie de fix 2 secunde pana la 100 km/h. Insa roller coaster-ul Formula Rossa poate acest lucru! Acesta isi duce pasagerii cu o viteza de 241,4 km/h. Si asta echivaleaza cu o forta de 1,7 Gs!


Exteriorul parcului imita forma unui Ferrari GT, iar acoperisul are o suprafata totala de 200.000 metri patrati, cu un  perimetru de 2.200 metri.
La aproape 50 de metri sub acoperisul, pe care este pictat cel mai mare Calut Cabrat din lume, se gasesc 86.000 de metri patrati destinati distractiei. Este cel mai mare parc de distractii acoperit din lume.
Pretul de intrare este in jur de 60$.




                                                                      Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.1792 :: 22.2MB