No SSO cookie

VIDEO: Reclama "interzisa" la Smart Fortwo

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Reclama
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Smart a realizat un spot publicitar deosebit in care isi promoveaza modelul cu doua locuri, Fortwo, ca fiind lipsit de pericolul existent intr-unul dintre celebrele clisee de la Hollywood: ucigasul ascuns pe bancheta din spate.

 
 

Smart a realizat un spot publicitar care s-a dovedit a avea un succes incredibil. Scenariul scurtului filmulet propune ideea ca modelele Smart sunt mai sigure datorita lipsei unui rand de scaune in spate, unde s-ar putea ascunde criminali sau altfel de monstri inchipuiti care fac parte din imaginarul colectiv al lumii cinefile.


Spotul publicitar la Smart Fortwo a fost difuzat in cinema-urile din Germania, insa si-a facut loc foarte repede la televiziunile din Europa, unde a fost intampinat ca un succes imens, gratie inventivitatii de care da dovada. Mai mult, Smart si-a promovat campania pe Youtube ca un spot interzis, desi in realitate nu s-a intamplat nimic de acest fel.

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1824 :: 22.04MB