No SSO cookie

VIDEO: Noul Chevrolet Cruze comparat cu vechiul Hyundai Elantra?

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Noul Chevrolet Cruze comparat cu vechiul Hyundai Elantra?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors a initiat o campanie de promovare a produselor proprii in care compara noul Chevrolet Cruze, cu vechiul Hyundai Elantra!

 
 
"Dare to Compare"  este o parte a campaniei de promovare a produselor proprii General Motors, in care acestea sunt comparate cu masinile din competitia directa. In acest video, Chevrolet Cruze este aliniat cu Hyundai Elantra, intru comparare. Insa este vorba despre... vechiul Hyundai Elantra, model deja inclouit pe piata de catre firma coreeana.


In timp ce modelul Cruze 1LT (si nu cel de baza, adica LS?!) are performante notabil superioare fata de precedentul model Hyundai Elantra, in echipare de baza, cu totii am fi preferat o comparatie roata la roata cu Noul Elantra, modelul pentru anul 2011.
Din aceasta comparatie filmata rezulta doar ca Chevrolet nu indrazneste sa se compare decat cu versiunile depasite ale concurentei, ceea ce, pana la urma, nu este o lupta cinstita!


Pentru cei care doresc comparatia si in cifre, pe piata americana, Chevrolet Cruze 1LT (2011) are un pret de 18.175$, in timp ce versiunea entry-level, Cruze LS are un pret care pleaca de la 16.275$. In acest timp, Hyundai Elantra GLS (2011) pleaca de la 14.830$, in timp ce modelul anterior Elantra avea pretul de baza 14.145$.


Pana la urma, Chevrolet Cruze nu este deloc o masina proasta, insa a castiga intreceri cu modele vechi, nu este un moment de cinste! Sa fie vorba despre o realitate crunta? Masini cu  istorie in spate se vor compara, de acum, numai cu modelele deja depasite de noile generatii, ale coreenilor?
Asteptam pareri!





                                                                       Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2058 :: 22.11MB