No SSO cookie

VIDEO: Kylie Minogue promoveaza noul VW Golf Cabriolet

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Kylie Minogue promoveaza noul VW Golf Cabriolet
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Frumoasa cantareata din Australia nu este la prima colaborare cu industria auto.Clipul pentru Golf Cabriolet vine dupa campania de promovare pentru Lexus.

 
 
Se pare ca producatorii auto sunt literalmente indragostiti de frumoasa cantareata australianca, Kylie Minogue. Dupa o recenta colaborare cu Lexus, unde a participat la lansarea europeana a modelului CT200h, starul pop a semnat un acord de colaborare cu Volkswagen, in vederea promovarii noului Golf Cabriolet. Kylie Minogue a filmat un prim spot comercial pentru noua decapotabila din Wolfsburg, difuzat deja in aceasta saptamana, in Germania.


Spotul TV o infatiseaza pe Kylie Minogue la volanul noului Golf Cabriolet, cu plafonul retractat, bucurandu-se de placerea sofatului intr-o zi insorita. Potrivit celor de la Volkswagen, cosul plin cu capsuni care sta pe locul din dreapta, face o referire subtila la porecla precedentei generatii de Golf Cabriolet. Sub motto-ul "Enjoy the summer" (Bucura-te de vara), reclama prefateaza aparitia modelului Golf Cabriolet, in aceasta vara, pe piata germana.


"Kylie Minogue ne-a ajutat intr-o campanie speciala de advertising pentru nouL Golf Cabrio. Ea se potriveste perfect si in toate aspectele cu aceasta masina: ambele sunt  modele de referinta pentru milioane de fani," a comentat pentru presa Matthias Becker, VW Germany marketing manager.


Odata cu noua campanie comerciala, Volkswagen a anuntat ca isi invita fanii sa creeze urari speciale pentru vara,probabil pe o tema data, iar cel mai inspirat autor va fi invitat pentru o saptamana la Cannes, pe Riviera Franceza, unde pe langa peisaj va putea sa se bucure testand noul Golf Cabriolet.


Volkswagen Golf Cabriolet este deja disponibil pentru comenzi, iar primele livrari sunt programate sa fie facute in aceasta vara.


Si daca tot am pomenit de colaborarea dintre Kylie Minogue si Lexus, puteti urmari in continuare, atat clipul realizat pentru Volkswagen, cat si cel pentru firma nipona.







                                                                  Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1823 :: 22.18MB